(Full-time)

Netherlands

PR, Sales & Marketing Consulent in Hoofddorp

AVIAREPS is een General Sales Agent (GSA), een bedrijf dat optreedt als een tussenpersoon tussen luchtvaartmaatschappijen en de reis- en toerisme industrie. Ze vertegenwoordigen meerdere luchtvaartmaatschappijen en toerismeorganisaties, hotels, cruises, autoverhuurbedrijven en andere spelers in de reis- en toerismebranche en bieden een breed scala aan diensten aan. Deze diensten zijn o.a.verkoop- en marketingondersteuning, vertegenwoordiging, public relations en promotieactiviteiten om de merkbekendheid en verkoop te vergroten.

Wij zoeken per direct een toegewijde collega voor ons internationale team

PR, Sales & Marketing consultant bij AVIAREPS

Word jij blij van het opzetten van een creatieve online en offline marketing campagne voor onze klanten? Is het schrijven van inspirerende persberichten jouw tweede natuur? Ben jij op de hoogte van de laatste travel trends, een content-maker pursang en een echte multitasker? En word je - last, but not least – ook blij van een stukje sales en netwerken? Dan zoeken wij jou!

 

AVIAREPS is wereldwijd de marktleider op het gebied van Marketing, Communicatie, PR en Destination Management. In ons kantoor in Hoofddorp werken wij voor een groot aantal wereldwijde bestemmingen zoals Japan, Singapore, maar ook bestemmingen die wat dichterbij liggen zoals Malta, Kroatië en Trentino.

 

Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor onze internationale toeristische opdrachtgevers en volgt alles op van A tot Z. Je stelt communicatieplannen op, ontwikkelt (online en offline) marketing- en mediastrategieën en voert creatieve ideeën uit om de doelstellingen van de klant te behalen. Ook stuur je externe partijen zoals tekstschrijvers en creatieve bureaus aan en klimt ook zelf graag in de pen.

Creativiteit en netwerken zijn jouw tweede natuur. Je zet alles op alles om de opdrachtgevers zo vaak mogelijk positief in de media te laten komen. Je kijkt daarbij verder dan de gebaande paden. Je zet Social Media strategieën op, onderhoudt contact met journalisten, influencers en bloggers, schrijft persberichten en organiseert persreizen en media-evenementen. En natuurlijk behoort begeleiding van de persreizen ook tot je takenpakket.

Naast PR, Sales & Marketing krijg je ook de kans om je te ontwikkelen op het gebied van New Business Development. Je krijgt de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de groei van ons klantenbestand door middel van prospectie en netwerken. Daarnaast zul je markttrends en concurrentie analyseren om kansen voor groei te identificeren. Ook zul je nieuwe zakelijke voorstellen presenteren aan het managementteam.

Wij hebben per direct plaats voor een enthousiaste collega in ons team.

 

Beschik jij over het volgende?

 • Passie voor reizen
 • Bent enthousiast en positief
 • Hebt een relevante opleiding en werkervaring op HBO-niveau
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Spreek je een derde taal zoals Duits of Italiaans? Dan is dat zeker een pluspunt.
 • Werkervaring in de reisbranche is een pré
 • Creatief, commercieel en inventief
 • Je bent bekend met diverse vormen van online advertising zoals display advertising, Social Media advertising, native advertising, video advertising etc.
 • Wordt blij van het bedenken en maken van goede content
 • Hebt een uitgebreid netwerk binnen de Nederlandse en Belgische media, of wilt er graag een opbouwen
 • Je hebt een flexibele instelling, bent proactief en kan goed zelfstandig werken in een team
 • Bent een kei in multitasking maar houdt oog voor details
 • Werkervaring met Excel, PowerPoint en Affinity is een pré
 • Je bent communicatief sterk (zowel online als offline)

 

Wat bieden we jou?

Werken bij AVIAREPS betekent een afwisselende baan in een gezellig team op ons kantoor in Hoofddorp. Uiteraard bieden we je goede arbeidsvoorwaarden en een salaris overeenkomstig met je opleiding, kennis en ervaring. Daarnaast hebben we ook: informele werksfeer, gezellige borrels, team events, pensioen, reiskosten- en thuiswerkvergoeding. Wil je graag flexibele werktijden en vind je het prettig om thuis te werken? Dit is zeker mogelijk. En als kers op de taart, mag je af en toe op reis naar de bestemming van onze klanten!

Ben jij de collega die we zoeken? Dan zien we jouw CV en korte motivatiebrief heel graag voor 29 februari tegemoet.

Noot: onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die direct beschikbaar zijn.

Acquisitie door recruitment bureaus wordt niet gewaardeerd.

Mariska Commandeur                   

Capellalaan 121

2132 JM Hoofddorp

Netherlands

P|+ 31 - (0) - 62 75 21 198

LinkedIn l Mariska Commandeur

 

Are you interested in this job position? Get in touch with Mariska Commandeur and find out more details about this opening!