Marketing & Communication Consultant

AVIAREPS is met meer dan 300 reisgerelateerde opdrachtgevers ‘s werelds toonaangevende specialist in de vertegenwoordiging van o.a. airlines, bestemmingen en cruisemaatschappijen. De kerntaken van AVIAREPS zijn o.a. sales & marketing, public relations, reclame, (online) marketing, ontwikkeling en beheer van websites en financiële diensten.

Wat ga je doen?

Met ruim 30 gepassioneerde collega’s werken we voor een groot aantal vakantiebestemmingen, luchtvaartmaatschappijen en cruisemaatschappijen, waaronder Holland America Line, Mauritius, Oman, St. Maarten, Malta, Air Transat en Tap Air Portugal. Jij bent het aanspreekpunt voor deze internationale opdrachtgevers en volgt alles op van A tot Z. Dat betekent dat je samenwerkingen met travel trade- en mediapartners aangaat en verantwoordelijk bent voor de media inkoop. Je stuurt externe partijen zoals tekstschrijvers en creatieve bureaus aan en klimt af en toe ook zelf in de pen om e-mailnieuwsbrieven, uitnodigingen en advertorials te schrijven. Ook organiseer en begeleid je trade evenementen en FAM-trips. 

 

Daarnaast zet je alles op alles om de opdrachtgevers zo vaak mogelijk positief in de media te laten komen. Je kijkt daarbij verder dan de gebaande paden. Je zet social mediastrategieën op, onderhoudt contact met journalisten, schrijft persberichten en organiseert persreizen en media-evenementen. Geen dag is hetzelfde! 

 

Wie ben jij?

Als onze nieuwe collega:

  • heb je een relevante opleiding en/of werkervaring op HBO-niveau in toerisme of marketing;
  • reis je graag en heb je bij voorkeur ook werkervaring in de reiswereld, 
  • spreek je de online marketing taal en volg je trends & ontwikkelingen op de voet;
  • zie je niet op tegen een hectische baan en weet je van aanpakken;
  • vind je het leuk om operationeel bezig te zijn;
  • ben je communicatief sterk en spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels, beheersing van een derde taal is een pré;
  • kan je goed zelfstandig werken en ben je tegelijk een teamplayer;
  • ben je commercieel aangelegd en heb je bij voorkeur ervaring met commerciële communicatie aan klant- of bureauzijde;
  • heb je ervaring in marketing en communicatie en ben je bekend met diverse vormen van online advertising zoals display advertising (IAB en rich media), social media advertising, native advertising, video advertising, direct mailings, retargeting etc.
  • ken je het Nederlandse (social) medialandschap op je duimpje.

 

Wat bieden wij?

Werken bij AVIAREPS betekent een afwisselende baan in een gezellig team op ons kantoor in Hoofddorp. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en een beloning die overeenkomstig is met je opleiding, kennis en ervaring. 

 

Ben jij de collega die we zoeken? Dan zien we jouw CV en korte motivatiebrief heel graag voor 12 april tegemoet!

 

Noot: onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die direct beschikbaar zijn. 

Martijn Strijker                           

Capellalaan 121 

2132 JM Hoofddorp

Netherlands

P+31 (20) 5200 282

LinkedIn l Martijn Strijker

 

Are you interested in this job position? Get in touch with Martijn Strijker and find out more detail about this opening!